Termeni și condiții de utilizare

Actualizat la data:

Folosind site-ul www.veterinarcraiova.ro sunteti implicit de acord cu Termenii si Condițiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune condiții a site-ului, se recomanda citirea cu atenție a Termenilor si Condițiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Condițiile de Utilizare, nu folosiți site-ul www.veterinarcraiova.ro.

www.veterinarcraiova.ro își rezerva dreptul de a modifica Termenii si Condițiile de Utilizare oricând considera necesar, fără notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Condițiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Verificați aceasta pagina periodic, pentru a lua cunoștință de eventualele schimbări. Continuarea folosirii site-ului după schimbarea Termenilor si Condițiilor de Utilizare implica acceptarea modificărilor efectuate si a noilor Termeni si Condiții de Utilizare.

Informații generale

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.veterinarcraiova.ro.

Acest site este proprietatea SC MULTISERV ROVINE S.R.L. (numita in continuare MULTISERV ROVINE) care il intretine si il administreaza:

SC MULTISERV ROVINE S.R.L.

IBAN (RON): RO25 BTRL RONC RT03 9622 5001

BANCA TRANSILVANIA

Sediu social: STRADA BUJORULUI, NR 15, CRAIOVA, DOLJ, 200385

Inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Craiova sub nr. de ordine J16/1227/2017, CUI 37594190

Reprezentant legal – administrator: Bodnariuc Ionela

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (19%).

Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producator, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Colectarea de informatii personale

MULTISERV ROVINE aplica cele mai inalte standarde in tratamentul confidential al clientilor. Toate informatiile (inclusiv, dar nu exclusiv, cele legate de contul clientului, tranzactii, corespondenta) sunt utilizate cu maxima discretie. Singurele informatii personale colectate de veterinarcraiova.ro sunt acelea furnizate voluntar de catre utilizator, la efectuarea tranzactiilor sau in alte operatiuni. Simpla navigare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale. Anumite functionalitati sau servicii din site necesita furnizarea anumitor informatii personale; acestea vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost furnizate si/sau pentru comunicarile dintre site si clientii sai, atunci cand acestea sunt necesare (de exemplu: confirmarea unei comenzi, anuntarea programului de sarbatori, reduceri de pret, promotii).

MULTISERV ROVINE nu va divulga informatiile personale ale utilizatorilor colectate pe site nici unei terte persoane neautorizate. Aceste informatii pot fi insa divulgate autoritatilor indrituite sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

MULTISERV ROVINE poate furniza unor persoane competente informatii colective si statistici in legatura cu numarul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor sai, in scopul analizarii statistice a acestora. Aceste informatii nu vor include date de identificare personala.

Căutari

Toate functiile de cautare oferite de MULTISERV ROVINE sunt puse la dispozitia utilizatorilor in scopul sporirii functionalitatii site-ului. MULTISERV ROVINE nu colecteaza informatii personale in urma operatiunilor de cautare, dar poate pastra si analiza istoricul cautarilor efectuate, in scopul de a identifica interesele clientilor si de a imbunatati serviciile oferite acestora.

Hyperlink-uri si alte site-uri

MULTISERV ROVINE poate include in site link-uri catre alte site-uri, aflate sau nu in proprietatea MULTISERV ROVINE; nu poate fi, in nici o circumstanta, responsabil pentru continutul acestor site-uri.

Greseli de tiparire

MULTISERV ROVINE nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, MULTISERV ROVINE isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani

MULTISERV ROVINE nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de a trimite sau posta informatii in MULTISERV ROVINE, de orice natura ar fi acestea. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul reprezentantului legal al minorului.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului MULTISERV ROVINE, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Sunteti pe deplin in cunostiinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Promotii si concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publica sau privata. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Pretul produselor

Preturile sunt afisate pe site in lei si anume: LEI (RON) cu TVA. Nu ne asumam raspunderea sa livram comenzile in cazul in care pretul afisat pe site este gresit din diverse motive tehnice sau in urma unei erori umane in momentul introducerii pe site.

Plata produselor

Produsele comandate raman proprietatea MULTISERV ROVINE pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata.

Plata produselor comandate se poate face numerar (ramburs), ordin de plata (transfer bancar) sau on-line prin card bancar (carte de credit/debit, inclusiv cardurile romanesti de persoana fizica sau juridica), in conditii de siguranta deplina cu procesatorul de plati NETOPIA PAYMENTS (https://netopia-payments.com/). Tranzacțiile NETOPIA Payments sunt procesate 3D-Secure.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Livrarea produselor

In municipiul Craiova livrarea se face in aceeasi zi daca comanda a fost confirmata pana in ora 13:00.
In afara municipiului Craiova termenul de livrare este de 48 – 72 ore, din momentul confirmarii comenzii.

Livrarea produselor se poate face prin curieri proprii sau prin firme specializate de curierat.

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei. Pentru comenzi mai mici de 300 lei, se percepe pentru contravaloarea transportului o taxa de 25 lei.

Toate costurile vor aparea in factura fiscala, separat de costul produselor achizitionate.

Contravaloarea transportului va fi suportata in parte de catre cumparator, in baza tarifelor, iar o parte din costul transportului este suportat de noi, MULTISERV ROVINE. Astfel, pentru colete cu valoarea peste 300 Ron clientul nu va plati nimic pentru transport.

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de tine la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalaj special si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se calculeaza din momentul intrarii intregii sume in contul SC MULTISERV ROVINE SRL.

In cazul in care nu puteti fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vei fi apelat la numarul de telefon declarat, in caz contrar, MULTISERV ROVINE va pastra bunurile comandate timp de 3 zile lucratoare, interval in care va vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data nu veti fi gasit, comanda va fi anulata.

In cazuri speciale (produsele comandate nu se afla in stocul nostru, dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare.

MULTISERV ROVINE isi rezerva dreptul de a nu acepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.

Termenul de Valabilitate, Garantia si/sau Service-ul Produselor

Produsele ce sunt comercializate prin acest site au, fiecare, termenul de valabilitate, garantia si/sau service-ul oferite acestora de producator. Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 48 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original si impreuna cu originalele documentelor tranzactiei respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul obiect cu unul identic sau – daca acest lucru nu este posibil – poate primi inapoi suma platita pentru acel obiect.

Date personale

Pe site-ul https://www.veterinarcraiova.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. MULTISERV ROVINE nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre https://www.veterinarcraiova.ro si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Securitatea informatiilor

MULTISERV ROVINE garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. MULTISERV ROVINE nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de https://www.veterinarcraiova.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, MULTISERV ROVINE nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. Garantam securitatea si confidentialitatea, dar nu garantam securitatea sau stabilitatea software.

Responsabilitati privind produsele si serviciile

Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor.
În cazul în care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor încasate deja de societatea MULTISERV ROVINE SRL, dar nu si alte despagubiri.
MULTISERV ROVINE nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, MULTISERV ROVINE SRL îsi asuma dreptul de a nu onora comanda în cazul în care respectivul produs nu este aprovizionat momentan. Clientul va primi înapoi banii încasati de societatea MULTISERV ROVINE SRL pentru respectiva comanda.

Declinarea garantiilor si limitari ale responsabilitatilor MULTISERV ROVINE SRL nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este proprietate a firmei SC MULTISERV ROVINE SRL si a partenerilor sai si a fost alcatuit în colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

Site-ul https://www.veterinarcraiova.ro si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile”.
MULTISERV ROVINE SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care MULTISERV ROVINE SRL nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita.

MULTISERV ROVINE SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.

De asemenea, MULTISERV ROVINE SRL nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

MULTISERV ROVINE SRL nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, Nu raspundem pentru nici o paguba de-a voastra, de orice fel.

Politica de preturi. Transportul produselor.

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.
MULTISERV ROVINE va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre MULTISERV ROVINE. Nu ne asumam raspunderea sa livram comenzile in cazul in care pretul afisat pe site este gresit din diverse motive tehnice sau in urma unei erori umane in momentul introducerii pe site.

Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.veterinarcraiova.ro si orice incercare de frauda va fi raportata fara intarziere autoritatilor competente. Toate litigiile vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca litigiul nu poate fi solutionat pe acel amiabila, sau una din parti renunta la solutionarea pe cale amiabila, litigiul se va solutiona de catre instantele competente Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii – cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei – pe intreaga durata a fortei majore.

Daune la transport

Produsele primite vor fi verificate in prezenta reprezentantului transportatorului, iar daca din nefericire produsele se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul are dreptul de a refuza comanda si este rugat sa reclame aceste daune la retur@veterinarcraiova.ro. MULTISERV ROVINE returneaza contravaloarea (daca plata a fost efectuata in avans) sau retrimite coletul la cererea clientului.

Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Întregul continut al site-ului www.veterinarcraiova.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea MULTISERV ROVINE si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul MULTISERV ROVINE a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.

Comentarii, Comunicari si Alte Date/Informatii

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, întrebari sau alte informatii, atâta timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura în nici un fel viata privata a altor persoane, nu încalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lant, email-uri în masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate în conformitate cu legile în vigoare. MULTISERV ROVINE are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.

Taxe Suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. MULTISERV ROVINE nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la contact@veterinarcraiova.ro.

Dispozitii Finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul acepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceasi cu un contract valabil încheiat.

Politica de utilizare cookies valabila începând cu data

Aceasta politica se refera la cookies si paginile web operate de “date MULTISERV ROVINE”, la care se va face in continuare referire sub forma „MULTISERV ROVINE”, „noi”, „a noastra”.

Ce este un cookie?

Un cookie este un fisier text de mici dimensiuni, format in general din identificatori, nume ale website-urilor litere si numere, caruia utilizatorul, cand navigheaza pe pagina web prin intermediul unui browser web (ex: Internet Explorer, Chrome, Safari etc.), ii poate permite sau nu instalarea prin stocare pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente folosite de acesta. Fisierul cookie este “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard disk-ul utilizatorului).

La ce sunt folosite cookies?

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea catre acesta a unui continut adaptat preferintelor sale. Cookies asigura utilizatoriului o experienta placuta de navigare si sustin eforturile MULTISERV ROVINE pentru a oferi servicii confortabile utilizatorului, cum ar fi: preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. Cookies sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem modul in care un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului acestora.

Ce tipuri de cookies folosim?

Folosim doua tipuri de cookies:

 • de sesiune – fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la inchiderea sesiunii de navigare sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web)
 • persistente – fisiere care raman in terminalul utilizatorului pe o perioada definita de parametrii acelui cookie sau pana sunt sterse manual de utilizator.

Cum sunt folosite cookies de catre acest site?

O vizita pe acest site poate plasa urmatoarele tipuri de cookies:

 • Cookie-uri de performanta a site-ului;
 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor;
 • Cookie-uri de inregistrare;
 • Cookie-uri pentru publicitate;
 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.

Exemple privind utilitatea cookies (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

 • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.
 • Oferte adaptate intereselor utilizatorilor;
 • Retinerea detaliilor de autentificare (utilizator si parola);
 • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii safe search);
 • Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site;
 • Furnizarea de publicitate relevanta pentru utilizator;
 • Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analitice – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex.: prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceasta analiza a utilizarii lor pentru a imbunatati continutul acestora in beneficiul utilizatorului.
 • Cookies care, din punct de vedere tehnic, nu sunt obligatorii a fi stocate pe terminalul utilizatorului, vor fi folosite doar daca utilizatorul isi exprima consimtamantul expres si neechivoc in legatura cu acestea, prin bifarea categoriilor prezentate.

Utilizatorul isi poate retrage consimtamantul in orice moment prin modificarea setarilor aferente browser-ului utilizat. Detalii privind modificarea setarilor browserelor puteti gasi pe website-urile dezvoltatorilor browserelor , in Sectiunea ”Setari”, prezentate mai jos:

 • Google Chrome
 • Mozilla Firefox
 • Microsoft Edge
 • Microsoft Internet Explorer
 • Opera
 • Apple Safari

Ce date contin cookies?

In cele mai multe cazuri, cookies nu identifica in mod direct utilizatorii de Internet, ci terminalul de pe care acestia au accesat anumite pagini web. Aceste date sunt criptate intr-un mod care nu permite accesul neautorizat al tertilor.

Retentia si stergerea cookies

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookies pe terminalul utilizatorului in mod implicit. Aceste setari pot fi modificate de catre utilizator astfel incat administrarea automata a cookies sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand cookies sunt trimise catre terminalul sau.

Actualizari ale politicii de cookies

MULTISERV ROVINE poate actualiza prezenta politica de cookies pentru a reflecta schimbari ale diverselor cookies folosite in scop operational, juridic sau de reglementare. Va rugam sa cititi regulat politica de cookies pentru a va asigura ca sunteti informat corespunzator cu privire la modul in care utilizam cookies. Data prezentei politici este actualizata in antetul acestei sectiuni.

Linkuri utile referitoare la cookie-uri
Daca doriti sa afli mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarea adresa de legatura:

Conciliere / reclamații

 • E-mail: contact@veterinarcraiova.ro
 • Persoană desemnată: Diana Costea
 • Număr de telefon: +40 744 187 962

Incalcarea drepturilor de autor

In cazul in care sesizati o posibila incalcare a drepturilor de autor, trimiteti un e-mail la adresa contact@veterinarcraiova.ro